Fotogalerija otvorenja izložbe “Memorija mora”

Memorija mora – čak 40 slika

Pojedinačne isječke morskih pripovijesti autorica je prenijela na vrlo osobeni ekspresivan način. U kroz susret oblika i boja koji kompozicijski zauzimaju energetski snažne pozicije i intuitivno nas uvode u dramu prirode, upravo veličanstvene u svim svojim manifestacijama. Intuitivno, ove drame prepoznajemo kao vlastito iskustvo. Pronalazimo odjeke nesvjesnog sjećanja (na našu prastaru lozu tj. koja seže još do kitova). Ali i osobna sjećanja iz djetinjstva, naših zaigranih zarona u prebogati vanvremenski svijet podmorja, odnosno – s onu stranu realnoga. Ekspresija boja i oblika ovih slika prenosi duhovnu poruku koju intuitivno prepoznajemo i primamo kao informaciju upravo nama namijenjenu. Dio smo nečeg velikog i neodvojivi od svega postojećeg, mora i zemlje, kozmosa i vremena…

Izložba je prodajna i posjetitelji je mogu pogledati do 23.4.2022. u radnom vremenu Relativne galerije pon/uto/sub od 10 do 12 i pon/uto/sri/čet/pet od 17 do 20 h.

Hvala svima koji su bili na otvorenju!

Košarica

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Trgovina
0 artikala Košarica
Moj račun