Mirela Peterlic Art

Radionice

INDIVIDUALNE

Radionice

Radionice su individualne i odvijaju se po dogovoru. Cijena radionica je 12 € sat)

Pošaljite upit za radionicu i dogovorite termin!

RADIONICA CRTANJA I SLIKANJA
Radionica crtanja i slikanja obuhvaća postepeno uvođenje motiva po promatranju ili predlošku, od jednostavnih prema složenima. Od tehnika se prvo crta ugljenom na pak papiru, a kod slikanja se prvo uči miješanje boja, pa se kreće sa jednostavnijim motivima. Koriste se akrilne boje,a motivi su mrtve prirode, portreti, figure i pejzaži, a kasnije motivi po želji.

Nije potrebno imati znanje ni iskustvo. Radionica Apstrakcije je način intuitivnog slikanja, bez motiva, slikaju se emocije  i ekspresija doživljaja okoline, spontano, naglasak je na procesu likovnog istraživanja, te kao art terapija gdje se eksperimentira sa bojama i tehnikama tako da se nađe svoj stil likovnog izražavanja.

RADIONICA KERAMIKE
Radionica keramike obuhvaća tri tehnike oblikovanja gline koje su osnovne i dovoljne za početnike.

Izrađivati će se predmeti upotrebnog i dekorativnog karaktera. To obuhvaća izradu šalica, zdjela, vaza, tanjura isl. te skulpture manjih dimenzija.

RADIONICA LONČARSKOG KOLA
Radionica lončarskog kola je također individualna i sadrži brzo učenje tehnike izrade predmeta od gline. Bilo bi poželjno prvo naučiti osnovne izrade keramike rukama prije nego se počne rad sa kolom.

Pošaljite upit za radionicu i dogovorite termin!